dilluns, 18 de març del 2019

Bevingudes i benvinguts!

Estrene el blog amb una mena d'introducció a la unitat didàctica sobre el que tractarà aquest modest i humil racó de la xarxa. Tractaré la unitat d'Al-Àndalus i els regnes cristians a l'edat mitjana, part del currículum de 2on de l'ESO; utilitzant les noves tecnologies i recursos com a base de l'aprenentatge i com a ferramentes principals. 

Al llarg de la unitat es parlarà de temes diversos, ara com, la societat, economia, organització política i cultura, de cadascuna de les realitats presents a la península entre els segles VIII i XV. Es tracta de tindre una idea general de les diferents realitats que hi havia en eixe moment i saber identificar els seus trets principals. 

Al llarg del blog i les diferents pàgines aniré penjant diferents recursos didàctics visuals o interactius per poder seguir o repassar el tema. En aquest cas i per poder introduir el tema amb una base sòlida afegisc un vídeo sobre els regnes visigots i la formació d'Al-Àndalus del canal de YouTube d'AcademiaPlay.



Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Corona de Castella

La Corona de Castella es va crear al voltant del 1230, a partir de la coronació de Ferran III de Castella com a rei del regne de Lleó, per l...